21 Kasım 2011 Pazartesi

Cafe Burga

Yine bir akşam yemeği yine Riga’nın turistlerinden çok yerlisinin gittiği mekanlardan birine gidiyoruz Burga Cafe. Dışarıdan gördüğünüzde içinde olmak istiyorsunuz resmen… Birkaç kere görmüştüm dışından hep doluydu oturmak da kısmet olmamıştı ama bugün bu isteğimizi de gerçekleştirmiş bulunuyoruz.. Ve bundan dolayı da gayet memnunum. 


Dışarıdan görünümü

Mekan bir kere yüksek tavanı nedeniyle oldukça ferah. Kendinizi rahat evinizde gibi hissedebiliyorsunuz, koyu pembe koltukları da bir o kadar rahat. Müzikler hafif, sanırım bazı akşamlar canlı müzik olduğu da oluyormuş ama bizim gittiğimiz gün yoktu.. Menüleri gayet zengin, arkadaşımın tavsiyesi üzerine tavuklu ve parmesanlı Sezar salata sipariş ettim. Salatanın sunumu gayet güzeldi ve oldukça büyük bir tabakta geldi. Sosu da gayet lezzetliydi, içinde kıtır ekmeklerin de olması bizde iyi bir doygunluk yarattı.
           



 Güzel yemeğin ardından sohbet edildi. Bu kafeyi daha önceden gittiğim ve önerdiğim Botanica’ya göre daha samimi bulduğumu söyleyebilirim açıkçası. Neden bilmiyorum belki de mekanın biraz daha şık değil de rahatlığa dayanılarak döşenmiş olması.. Anlayamadım, bence bunu anlamak için ikisine de gidin ikisini de tavsiye ederim! Farkı da görmüş olursunuz hem J Şimdiden afiyet olsun ya da Latca Labu apatit! J  





http://www.burgabar.lv/
adres: Dzirnavu 36        

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder